Artikel 1 van 2

Romige spaghetti met zelfgemaakte kazen -knoflook witte roomsaus .

Romige spaghetti met zelfgemaakte kazen -knoflook witte roomsaus .

✅Ingrediënten

1 eetlepel olijfolie

1 eetlepel boter

5 knoflookteentjes gehakt

8 oz spaghetti

1 kop gekookt pasta water

1 kip bouillonblokje

1 kopje slagroom

1 1⁄2 kopje 3 Italiaanse kaas mengsel ( Tallegio- gorgonzola en provolone)

1⁄4 kop peterselie fijn gesneden

✅Instructies

Verhit olijfolie en boter op medium hitte in een grote pan, voeg knoflook toe en koek ongeveer 1 minuut op medium hitte, zonder te verbranden.

Pasta koken in een aparte pan, afvoeren. Reserveer wat gekookt pasta water. Los 1 blok kippenbouillon op in 1 kop heet pasta water.

Pastawater (met het opgeloste kippenbouillonblokje erin),room en gekookte spaghetti toevoegen aan de pan met gekookte knoflook. Verwarmen en roeren. Zodra de vloeistoffen tegen de kook zijn, voeg je meteen kaas toe en blijf alles door elkaar roeren (spaghetti en de room), terwijl je dit zachtjes verwarmt totdat de kaas smelt en pasta bedekt, ongeveer 1 minuut. Blijf voortdurend roeren, om de saus te verdikken - nog een minuut of twee.

Om te serveren, boven elke portie met fijngehakte peterselie.

Recept en foto: Jamie Oliver

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2015 - 2024 Lifestyle Kaas en Delicatessen.Uw kaas,wijn en delicatessen specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.